avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant pe 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant pe 2012

buna ziua. am o intrebare legata de bilantul firmei pe 2012.
Ca angajat al unei societati am fost la banca pentru obtinerea unui credit. Dupa ce am adus toate adeverintele necesare , acestia mi-au refuzat dosarul pe motiv ca bilantul pe 2012 al firmei la care lucrez nu se vede online pe mfinante.ro. Luand legatura cu contabilul de la firma , acesta a descoperit ca bilantul nu a fost prelucrat deoarece avea erori. A mers la finante , a corectat totul( spune el) in data de 5 feb. dar tot nu se vede online nici in prezent. Am o copie a unei recipise prin care dovedesc ca acesta este depus dar banca trebuie sa-l vada pe site-ul mfinante. Cum pot rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: liviu67 , utilizator 18:50, 18 Februarie 2014
Asteptati sa-si faca treaba "tantiile de la finante" si sa-l valideze ....
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
george-neagu, moderator
ok . Astept... De regula cat dureaza o astfel de validare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare bilant 2012 liviu67 liviu67 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca bilantul pe 2013 a fost inregistrat si prelucrat la anaf. Mentionez ca acesta a fost trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Adeverinta plata taxa auto TudorIonut TudorIonut Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost ... (vezi toată discuția)