avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Verificare bilant 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Verificare bilant 2012

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca bilantul pe 2013 a fost inregistrat si prelucrat la anaf. Mentionez ca acesta a fost trimis prin posta impreuna cu bilanturile a 8 societati, printre care se afla si societatea care tine contabilitatea firmei mele.

revin, am dat gresit anul bilantului. este vorba de anul 2012

Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 13:58, 4 Februarie 2014
Buna ziua.
Cu siguranta bilantul la 2012 a fost inregistrat , altfel ati fi primit prin posta notificare ca nu ati depus situatiile financiare la 31.12.2012, dar pentru siguranta d-voastra treceti pe la anaf si intrebati la orice ghiseu persoane juridice.
Buna ziua,

Puteti face verificarea online pe site-ul ministerului finantelor.
[ link extern ]
Introduceti codul fiscal si codul de securitate si veti putea vedea in partea stanga jos informatii financiare preluate din bilanturile anilor precedenti.

Exista posibilitatea sa nu fiti notificat in cazul nedepunerii. Cel mai bine este sa verificati.

Numai bine
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
CONTABIUM, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda nedepunere bilant 0? multumesc! alexandrupapp27 alexandrupapp27 Buna ziua! Imi puteti spune va rog, care sunt consecintele nedepunerii bilantului pe 0? Am un PFA, n-am mai folosit firma din 2012, vreau sa o refolosesc acum, ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Cedare firma cu activitate zero eX3nna eX3nna Buna ziua, As dori sa stiu cum pot ceda o societate care de la infiintare si pana in prezent nu a avut nicio activitate, domeniul constructii, infiintata in ... (vezi toată discuția)