avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate otiliat

Activitate otiliat

Avem o curte ingradita care imprejmuieste locuinta noastra (bloc cu 4 apartamente, construit in 1960 de catre o societatea pentru salariatii sai):
- curte ingradita din momentul constructiei blocului 1960, nerevendicata de nimeni,
- care nu este nici in evidenta RAADPFL, nici a Primariei Craiova,
- nu am platit niciodata impozit pe acest teren
Am depus impreuna cu cei 3 vecini actele de punere in proprietate cf Legii87/2020 ,
-prima depunere in 07.09.2020.
-Am fost solicitati sa depunem aceleasi acte plus o cerere la Registrul agricol - depunere in 16.09.2020
-A treia completare in 05.10.2020
-A patra completare in 30.10.2020.

Am depus toate actele solicitate, dubluri si dubluri la actele depuse. Pană cand pot sa tergiverseze rezolvarea? Ce putem face?
Răspuns la discuția Procura notariala
multumesc !
Răspuns la discuția Procura notariala
procura nu am facut-o inca deoarece nu stiu cand voi gasi un imobil corespunzator si persoana care ma imputerniceste pleaca pt.o perioada din tara ,din ac. motiv doream sa stiu care este valabilitatea unei procuri...
in cazul in care sunt imputernicita printr-o procura notariala sa cumpar un imobil -apart. sau casa ,care este valabilitatea procurii si daca trebuie neaparat specificat adresa exacta a imobilului cumparat
multumesc mult ! daca insa imputernicitul este sot/sotie dispozitiile sunt aceleasi ?
Buna ziua,
Sunt imputernicita pe un cont (la CEC) al tatalui.
1) Sunt in executare silita (lunar mi se fac automat retineri din pensie).
La retragerea banilor, banca mi va opri automat?

2) Pot retrage bani din cont dupa decesul titularului? Si tot asa, am probleme cu ridicarea lor in conditiile in care sunt in executare silita?

multumesc,
Otilia T