avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 87/2020. Avem o curte ingradita care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 87/2020. Avem o curte ingradita care imprejmuieste locuinta noastra (bloc ...

Avem o curte ingradita care imprejmuieste locuinta noastra (bloc cu 4 apartamente, construit in 1960 de catre o societatea pentru salariatii sai):
- curte ingradita din momentul constructiei blocului 1960, nerevendicata de nimeni,
- care nu este nici in evidenta RAADPFL, nici a Primariei Craiova,
- nu am platit niciodata impozit pe acest teren
Am depus impreuna cu cei 3 vecini actele de punere in proprietate cf Legii87/2020 ,
-prima depunere in 07.09.2020.
-Am fost solicitati sa depunem aceleasi acte plus o cerere la Registrul agricol - depunere in 16.09.2020
-A treia completare in 05.10.2020
-A patra completare in 30.10.2020.

Am depus toate actele solicitate, dubluri si dubluri la actele depuse. Pană cand pot sa tergiverseze rezolvarea? Ce putem face?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
otiliat, utilizator

Alte discuții în legătură

Mismasuri, fals in acte, interese? legea 87/2020 buna ziua, nu ... A.A.S. A.A.S. Mismasuri, fals in acte, interese? Legea 87/2020 Buna ziua, Nu stiu situatia in alte orase, dar la Arad, de cand s-a publicat legea 87/2020 actualizata, si ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie venituri... pe anul 2004 dever dever Am fost instiintat de fisc din Craiova ca nu sunt in evidentele lor cu declaratia pe venit pe anul 2004... Istoricul este urmatorul: - in 2004 am avut doua ... (vezi toată discuția)
Contract v/c normal sau v/c drepturi litigioase constnea constnea Buna seara ! Doresc sa vand un teren intravilan pentru care am titlu, p.v. de punere in posesie, cadastru si rol fiscal si agricol, impozite platite la zi. De ... (vezi toată discuția)