avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Depunere declaratie venituri... pe anul 2004
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Depunere declaratie venituri... pe anul 2004

Am fost instiintat de fisc din Craiova ca nu sunt in evidentele lor cu declaratia pe venit pe anul 2004...
Istoricul este urmatorul:

- in 2004 am avut doua locuri de munca in orasul Craiova, deci venituri din salarii.
- pana in anul 2007 am avut resedinta intr-un alt oras- Botosani. deci in 2004 nu aveam resedinta in craiova.
- nu am primit plic de instiintare depunere declaratia 200.
- au completat parintii declaratia, cf actelor livrate de catre mine si au depus-o in 2005 in orasul Botosani, si nu in Craiova .

cum pot rezolva aceasta situtie? Nu sunt convins ca mai am formularul depus la Botosani. Probabil se poate obtine o copie de la fisc, nu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:24, 26 August 2009
Incalcita situatie,mai ales in conditiile in care nici dvs nu mai cunoasteti succesiunea achitarii obligatiilor.
Pentru situatia in care ,pe parcursul unu an calendaristic desfasurati activitatea concomitent sau intermitent ,in cadrul mai multor unitati,va revine obligatia sa completati la administratia fiscala declaratia cumulativa ,in baza careia va sunt calculate obligatiile aferente fiselor fiscale comunicate de catre unitatile unde a-ti desfasurat activitate.
Pentru lamurirea situatiei inclusiv in ceea ce priveste activitatea desfasurata in locatiile mentionate,contactati administratia fiscala de domiciliu,analizati si actualizati evidentele.In situatia lipsei vreunei declaratii,puteti solicita unitati respective sa va emita un duplicat.Succes
ok.voi cere celor din Botosani sa imi emita o declaratie duplicat pe care o voi prezenta la Craiova.
s-a rezolvat. bineinteles ca apaream in celalalt loc. mi-au dat un act prin care se inchide problema. o sa verific peste 1 luna daca intr-adevar au corectat.
multumesc.
Felicitari.Incercati la un interval de 30 de zile sa verificati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda neplatita in evidenta administratiei fiscale dever dever Acum 2 ani de zile mi-am schimbat adresa din buletin. zilele acestea primesc o instiintare de la fisc ca am o amenda din 2004 neplatita! frumos, dupa 5 ani , ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Inregistrare persoana fizica pe 020 la fisc Vali26 Vali26 Sunt f nelamurita pentru urmatoarea speta: Dezvoltator imobiliar pe cod CAEN 4120 s-a inregistrat la fisc in data de 28.08.2014 prin declaratia 020. Si-a ... (vezi toată discuția)