avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda neplatita in evidenta Administratiei Fiscale
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda neplatita in evidenta Administratiei Fiscale

Acum 2 ani de zile mi-am schimbat adresa din buletin. zilele acestea primesc o instiintare de la fisc ca am o amenda din 2004 neplatita! frumos, dupa 5 ani , aflu.

probabil este o amenda rutiera...

intrebare: se aplica penalitati? exista un procent? care este riscul?

probabil o sa o platesc, deoarece nu mai am copii dupa acte.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:32, 26 August 2009
am aflat care este problema reala: nedepunerea fiselor fiscale pe anul 2004. de fapt eu stiu ca firma o depune, in nici un caz angajatul....
cum se procedeaza in acest sens?
In eventualitatea in care dvs nu a-ti avut activitate continua in cadrul aceiasi unitati si a-ti desfasurat succesiv .continu sau cu intreruperi activitate la terte unitati,va revenea obligatia sa completati la administratia fiscala declaratia de venit cu precizarea unitatilor si perioada de activare .
intr-adevar am avut 2 angajatori. problema este: nu trebuia sa depuna acel angajator actele?
cum se poate solutiona in 2009 aceasta problema cu privire la anul 2004?
In plus eu nu am primit nici o declaratie de venit acasa... am tot intrebat, dar nu am primit.
angajatorul mi-a spus ca a depus actele in acest sens.
Vedeti cum practica permite evidentierea posibilelor aspecte ,pe care ,intentionat sau nu le-ati precizat .Pentru solutionare competenta deplasati-va la administratia fiscala care a emis instiintarea de plata .Verificati corectitudinea datelor si lamuriti discrepanta intre sume.Atentionati asupra aspectului ca din 2004 nu a fost aplicata procedura legala de instiintare ,somatie,notificare.Intocmiti declaratia cumulativa care va permite cumularea tuturor fiselor trimise de angajator pe numele dvs.la unitatea fiscala,eventual achitati suma sau iconveniti plata in transe.Succes
s-a rezolvat. actele se depusesera in alt judet (cel de domiciliu la acel moment) fata de ceea ce este acum.

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie venituri... pe anul 2004 dever dever Am fost instiintat de fisc din Craiova ca nu sunt in evidentele lor cu declaratia pe venit pe anul 2004... Istoricul este urmatorul: - in 2004 am avut doua ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare fara lichidare - implicatii fiscale negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am o societate fara activitate din 2006 , preluata in 2008 .Din acte am vazut ca nu se depusese declaratia fara activitate la 31.12.2006 . Am ... (vezi toată discuția)