avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda neplatita in evidenta Administratiei Fiscale
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda neplatita in evidenta Administratiei Fiscale

Acum 2 ani de zile mi-am schimbat adresa din buletin. zilele acestea primesc o instiintare de la fisc ca am o amenda din 2004 neplatita! frumos, dupa 5 ani , aflu.

probabil este o amenda rutiera...

intrebare: se aplica penalitati? exista un procent? care este riscul?

probabil o sa o platesc, deoarece nu mai am copii dupa acte.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:32, 26 August 2009
E posibil sa fi operat prescriptia.Aceasta ar insemna ca nu ati mai avea obligatia de a achita amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie venituri... pe anul 2004 dever dever Am fost instiintat de fisc din Craiova ca nu sunt in evidentele lor cu declaratia pe venit pe anul 2004... Istoricul este urmatorul: - in 2004 am avut doua ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare fara lichidare - implicatii fiscale negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am o societate fara activitate din 2006 , preluata in 2008 .Din acte am vazut ca nu se depusese declaratia fara activitate la 31.12.2006 . Am ... (vezi toată discuția)