avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract v/c normal sau v/c drepturi litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract v/c normal sau v/c drepturi litigioase

Buna seara !
Doresc sa vand un teren intravilan pentru care am titlu, p.v. de punere in posesie, cadastru si rol fiscal si agricol, impozite platite la zi. De 9 ani ma judec cu o persoanacare a construit, fara autorizatie, o casa . Procesul este castigat la Curtea de Apel de catre mine, demolare . Paratul a facut recurs la Iccj dar de 4 ani este suspendat pt ca a mai facut 5 procese la judecatorie si tribunal pt anulare p.v. punere in posesie si titlu. A cerut suspendarea recursului la Iccj . aceste 5 procese sunt tergiversate prin diverse tertipuri. Sotul meu a decedat , am facut succesiunea, insa eu, ca femeie in varsta de 79 de ani nu mai am forta si energia de a ma lupta in justitia de azi. Rog doar un raspuns, am gasit un potential cumparator, vrea prin v/c drepturi litigioase iar eu vrea prin v/c normala, deoarece am actele in regula. Cum ma sfatuiti ? P.S. Am avut 3 avocati in acesti ani si nu mai am incredere in promisiuni si non combat, dupa parerea mea. Multumesc anticipat pt raspunsuri si sugestii deoarece acum nu am nici un avocat.
Cel mai recent răspuns: constnea , utilizator 18:21, 25 Februarie 2018
Potentialul dvs cumparator are dreptate atunci cand solicita vanzarea dreptului litigios, pentru ca in fapt despre asta este vorba, despre un drept litigios. Dvs nu aveti temei sa-i transferati proprietatea prin vanzare cumparare clasica pentru ca nu-l puteti garanta pe cumparator contra evictiunii, respectiv ca va stapani netulburat bunul vandut. Sau ma rog, o puteti face si ulterior veti fi introdusa in poveste si veti pierde timp, nervi si bani, la fel ca si pana acum. Parerea mea este ca (avand in vedere si varsta dvs) daca puteti sa vindeti, vindeti si incheiati povestea. Multa bafta si sanatate.
Buna seara !

Multumesc pt raspuns la mesajul matusii mele !

Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare andriescuelena andriescuelena Buna ziua! Doresc sa achizitionez 1ha teren cu vegetatie forestiera pt. care exista doar P.V. de punere in posesie,suprafata totala din P.V este de 5 ha ... (vezi toată discuția)
Un teren, 2 proprietari! mosualex mosualex va salut!am cumparat un teren intravilan acum 2 ani pt care am carte funciara,intabulare si platesc impozit.o persoana a dorit sa cumpere de la mine acel ... (vezi toată discuția)
Fond funciar dorelbaiu dorelbaiu Cineva cumpara in 1995 cu c.v.c. autentic si transcris un teren reconstituit pentru care nu se emisese titlu ci doar adev. si p.v. de punere in pos. Nu il ... (vezi toată discuția)