Mismasuri, fals in acte, interese? Legea 87/2020
Buna ziua,
Nu stiu situatia in alte orase, dar la Arad, de cand s-a publicat legea 87/2020 actualizata, si pana in ziua de astazi nu a intrat nimeni in posesia terenurilor aferente constructiilor.
Sunt unul din persoanele care a depus dosarul inca din 2020.
Multe nereguli s-au intamplat de atunci!
In 2021 mi sa cerut ridicare topografica, al carui motiv am aflat de fapt in aceste zile. Intre timp din dosarul depus a disparut Foaia de proprietate care avea date incepand cu 1907 referitor la teren si casa.
In momentul in care am vrut sa depun din nou copia foii de proprietate, s-a constatat ca de fapt nu este in regula dosarul, pentru ca, locuinta din C. F este construita in 1996, deci nu inainte de 1990!!!
Am ramas uimit pana unde sunt in stare sa mearga.....
Cu dovezile in mana, adica foaia de proprietate in care apare clar,inscrierea casei in cf in 1968, m-am indreptat ieri catre OCPI sa depun o cerere de corectare.
Astazi am si primit raspunsul : Cerere respinsa
Angajati ai primariei, confirma faptul, ca nu este vorba de un "caz izolat" ,
au mai auzit despre fel si fel de nereguli in legatura cu aceste dosare care zac acolo de peste doi ani. Dosare care nu vor sa fie rezolvate, ba mai mult, se ajunge, sa se falsifice/modifice acte.
Instanta a ramas singura varianta, ca in acesti doi ani si jumatate si-au batut joc de noi