avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notariala

in cazul in care sunt imputernicita printr-o procura notariala sa cumpar un imobil -apart. sau casa ,care este valabilitatea procurii si daca trebuie neaparat specificat adresa exacta a imobilului cumparat
Cel mai recent răspuns: otiliat , utilizator 12:28, 7 Februarie 2014
Cand este facuta procura?
procura nu am facut-o inca deoarece nu stiu cand voi gasi un imobil corespunzator si persoana care ma imputerniceste pleaca pt.o perioada din tara ,din ac. motiv doream sa stiu care este valabilitatea unei procuri...
Mergeti la notar. daca partile nu prevad o perioada ea este valabila 3 ani.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret acte notar ! Adriana68 Adriana68 Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)
Model procura sasa23 sasa23 Buna,unde pot gasi un model de procura,aceasta trebuie semnata doar de catre cel care imputerniceste o anumita persoana? Multumesc! (vezi toată discuția)
Termenul de valabilitate pentru o procurã robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Conform art 2015 NCC, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui, dacă părţile nu au prevăzut un termen. Se aplică acest ... (vezi toată discuția)