In cazul in care firma nu detine nimic (repet, nu a functionat niciodata de la infiintare), eu, ca administrator, in ce pozitie ma aflu? Pot raspunde cu bunurile personale, conturi, etc?
Detin un SRL infintat in 2005, nu a avut niciodata activitate, l-am suspendat acum citiva ani. In mom. de fata este listat cu obligatii restante la bugetul de stat + penalizari in valoare de aproximativ 1000 RON, iar la sectiunea observatii este specificat "s-a inceput procedura de executare silita".
Doua intrebari:
1. Cum pot evita plata restantelor? Nu vad de ce as plati atita timp cit firma nu a functionat niciodata.
2. Executarea silita a ce? Firma exista doar pe hartie, nu exista bunuri care pot fi executate.
Care este procedura de contestare a unei amenzi pentru "alertarea politiei fara motiv".? Am lasat masina parcata linga blocul unui prieten intr-o zona f. aglomerata, a fost acoperita de zapada in citva ore si dupa aproximativ 15 minute de cautari in care nu am reusit sa o gasesc, am sunat la politie, presupunind ca a fost ridicata. Nu a fost cazul, dar am fost amendat.
Care este procedura pentru evitarea unei posibile amenzi in cazul in care am primit o "invitatie la sediul RATP" (asta scrie pe hartia respectiva) in tramvai pt. "compostare gresita" a biletului - in ciuda faptului ca era gaurit, nu aparea stampila pe el. Consider ca asigurarea bunei functionari a aparatelor de compostat cade in grija angajatilor RATP.
In caz de neprezentare in 48 de ore, amenda de la 45 RON la (suma nespecificata).
Controlorii au refuzat sa-si dea numele, dar au scris numerele legitimatiilor.
Au confiscat biletul. Numarul liniei pe care s-a petrecut incidentul este de asemenea gresit. Nu exista martori.