avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate kavr

Activitate kavr

Inteleg. Voi verifica.

Credeti ca in situatia de fata exista motive care sa justifice o actiune impotriva administratorului?

Multumesc.
In cazul in care firma nu detine nimic (repet, nu a functionat niciodata de la infiintare), eu, ca administrator, in ce pozitie ma aflu? Pot raspunde cu bunurile personale, conturi, etc?

Multumesc.
Va referiti la poprirea conturilor firmei, corect?

Multumesc.
Buna ziua

Detin un SRL infintat in 2005, nu a avut niciodata activitate, l-am suspendat acum citiva ani. In mom. de fata este listat cu obligatii restante la bugetul de stat + penalizari in valoare de aproximativ 1000 RON, iar la sectiunea observatii este specificat "s-a inceput procedura de executare silita".

Doua intrebari:
1. Cum pot evita plata restantelor? Nu vad de ce as plati atita timp cit firma nu a functionat niciodata.
2. Executarea silita a ce? Firma exista doar pe hartie, nu exista bunuri care pot fi executate.

Multumesc.
Răspuns la discuția Contestatie amenda
Multumesc. Trebuie specificat ceva anume in plingere? Ce se intimpla dupa depunerea plingerii?
Buna ziua

Care este procedura de contestare a unei amenzi pentru "alertarea politiei fara motiv".? Am lasat masina parcata linga blocul unui prieten intr-o zona f. aglomerata, a fost acoperita de zapada in citva ore si dupa aproximativ 15 minute de cautari in care nu am reusit sa o gasesc, am sunat la politie, presupunind ca a fost ridicata. Nu a fost cazul, dar am fost amendat.

Multumesc.
Răspuns la discuția Amenda RATP
Multumesc. Problema rezolvata.
Discuție Amenda RATP
Buna ziua,

Care este procedura pentru evitarea unei posibile amenzi in cazul in care am primit o "invitatie la sediul RATP" (asta scrie pe hartia respectiva) in tramvai pt. "compostare gresita" a biletului - in ciuda faptului ca era gaurit, nu aparea stampila pe el. Consider ca asigurarea bunei functionari a aparatelor de compostat cade in grija angajatilor RATP.

In caz de neprezentare in 48 de ore, amenda de la 45 RON la (suma nespecificata).

Controlorii au refuzat sa-si dea numele, dar au scris numerele legitimatiilor.
Au confiscat biletul. Numarul liniei pe care s-a petrecut incidentul este de asemenea gresit. Nu exista martori.

Multumesc.