avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATP

Buna ziua,

Care este procedura pentru evitarea unei posibile amenzi in cazul in care am primit o "invitatie la sediul RATP" (asta scrie pe hartia respectiva) in tramvai pt. "compostare gresita" a biletului - in ciuda faptului ca era gaurit, nu aparea stampila pe el. Consider ca asigurarea bunei functionari a aparatelor de compostat cade in grija angajatilor RATP.

In caz de neprezentare in 48 de ore, amenda de la 45 RON la (suma nespecificata).

Controlorii au refuzat sa-si dea numele, dar au scris numerele legitimatiilor.
Au confiscat biletul. Numarul liniei pe care s-a petrecut incidentul este de asemenea gresit. Nu exista martori.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kavr , utilizator 15:09, 7 Februarie 2014
intrucat amenda este pentru neprezentare, si nu pentru neplata calatoriei, recomandabil este sa va prezentati.
Multumesc. Problema rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
Ratb amenda fara sens ! Nicolaus112 Nicolaus112 Buna seara. Ma numesc Nicolaus, Duminica 28 feb m-am urcat alaturi de viitoarea mea sotie in tramvaiul 35 de la statia Cesarom alaturi de noi au urcat numai ... (vezi toată discuția)
controlori ratb IsBlacks IsBlacks am si eu urmatoarele intrebari: 1. Un controlor ratb are dreptul de a lua de la mine buletinul? deoarece eu stiu ca trebuie prezentat, nu inmanat 2. ... (vezi toată discuția)