avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate adina2010feb

Activitate adina2010feb

cum ar putea sa dovedeasca ca e a lui sau ca a contribuit la ridicarea constructiei? nu are nimic doveditor. a facut un credit bancar dar nu indica nimic cum ca ar fi investit in acea casa.
buna seara. am si eu o problema, sunt proprietara unei case cu o curte de 500m patrati, vara trecuta am decis impreuna cu iubitul meu sa mai construim o casa in curtea MEA. A scos el niste bani de la banca si casa s-a ridicat (la fisc este declarata pe rolul meu), in acea casa s.au mutat mama si fiul sau... din diferite motive ne.am certat si eu nu mai vreau sa.i accept in curtea mea. ce pot face? mentionez ca el nu are acte pe terenul pe care s.a construit casa. multumesc.
Am uitat sa specific, ca la inceput am facut cu ei un contract de inchiriere pe care l.am reziliat dupa cateva luni de comun acord, ei neplatindu-mi nici o suma de bani. au dreptul la casa?
daca as face o plangere la itm, as putea rezolva ceva?
pe fluturasul de salariu era trecut ca "premiu brut"
buna ziua.
nu era trecut in nici un document. pur si simplu la 3luni primeam 1000 lei. atat eu, cat si colegele mele. de cand m-am intors din cpncediul de crestere copil(in ian 2012) am fost "taiata" la acel bonus. pe 2 luni mi-a dat 300lei, apoi in urmatorul trimestru (complet) mi-a dat 1000lei, si apoi au urmat numai cate 500 lei pe 3 luni; pana luna aceasta cand nu am mai primit nimic. tin sa mentionez ca indemnizatia de crestere copil depinde foarte mult de acest bonus. ce este de facut? va multumesc

p.s.
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule . Este greu de citit si constituie o incalcare a Regulamentului acestui Forum.

buna ziua. lucrez la o firma din anul 2008 pana in prezent. am un salariu fix+bonuri de masa, iar la 3 luni primeam un bonus fix de 1000lei; de cand am ramas insarcinata(aug 2013) am primit acest bonus fractionat, iar acum in ultimul trim, nu am mai primit nimic(celelalte colege au primit). ce pot face in acesta situatie. mentionez ca indemnizatia de crestere copil depinde implicit si de acest bonus.
multumesc