avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters313204

Activitate ContSters313204

multumesc frumos pt raspuns dar ma intereseaza daca se mai poate face recurs(cerere) pentru punerea in libertate sub control judiciar in aceasta situatie?
la prima instanta de fond s-a trimis cauza judecatorului de camera preliminara.inculpatul este in stare de arest preventiv, se mai poate face recurs pentru punerea lui in libertate sub control judiciar, sau trebuie sa asteptam pana se ia o decizie in camera preliminara, care am inteles ca dureaza pana la 60 de zile?
de ce s-a dispus disjungerea unei persoane inculpate dintr-un dosar cu mai multi membri inculpati, avand ca obiect initierea si constituirea de grup infractional organizat?
care este pedepsa pentru cineva care are ca obiect :iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup? si care sunt sansele ca acesta sa iasa de sub arestul preventiv la masura preventiva de a nu parasi localitatea sau tara? care ar fi caile de atac si cat de mari ar fi sansele ca persoana sa fie eliberata din arest?
multumesc frumos pentru raspuns. cred ca nu am fost destul de exacta .ma refer ca ar putea fi pus in libertate cu masura de a nu parasi localitatea sau tara? avand in vedere ca a facut deja un recurs pentru asta dar i-a fost respins.
cineva acuzat de initiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup poate fi pus in libertate din masura mentinerii arestului preventiv?