avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate balaceanustefan

Activitate balaceanustefan

Răspuns la discuția Daune morale si materiale
ce vreti sa spuneti cu dreptul la actiune sa prescris?
imi poate spune cineva ce sanse pot avea?
in biletul de iesire din spital scrie ca ochiul este remediabil lucru care de fapt nu este adevarat.dupa cum mia zis oftamologul italian si insasi doctora care operat
deci pana la acel moment eu nu am avut dea face cu doctori si nu stiam cum fuctioneaza cu asigurarea de sanatate.normal costul interventiei de schimbare al cristalinului trebuia suportat de firma unde lucram sau de asigurare nu?si chiar daca faceam operatia atunci nu aveam nici o sansa sa mai pot vedea pentru ca din neglijenta doctorului retina sa dezlipit si uscat
buna ziua,in urma cu 5 ani am avut un accident de munca in urma caruia am ramas fara vedere definitiva la ochiul drept.cand am avut accidentul am fost operat de cateva ori la ochi pentru a imi scoate bucata de span pe care o aveam in ochi,dupa ce au scoso doctora mia zis ca pentru a putea vedea din nou cu acel ochi trbuie sa fac o operatie de schimb de cristalin si o sa fie totul bine,nu am avut bani necesari pentru a face acea interventie.anul trecut am fost sa ma consulte un oftamolog in Italia si acesta mia zis ca nu mai am nici o sansa sa mai vad cu acest ochi lucru care mia fost confirmat dupa aceea si de doctora care ma operat si mia zis ca o sa fie totul bine.intrebarea mea este daca pot da in judecata acest doctor pentru a cere daune?
Răspuns la discuția Accident de munca
o prostie am faqt dar data viitoare cand ii trimit nu se mai intampla.nu am trimiso cu aviz de primire.va multumesc pentru sfaturi domnu Gigi Popa.
email-u sigur la primit dar de scrisoare nu stiu ca i-am trimiso recomanadata de aici idin italia
buna ziua.in 2009 am avut un accident de munca in urma caruia am ramas fara vedere la ochiul drept,dupa operatiile facute atunci doctorul mia spus ca e de ajuns sa fac o operatie de schimb de cristalin si am sa pot vedea din nou cu ochiul in cauza.anul trecut dupa doua vizite la oftamologi unu in italia si unu in romania(de catre acelasi doctor care ma operat)au ajuns la concluzia ca ochiul nu se mai poate recupera(retina dezlipita si uscata).I-am trimis firmei un email si o scrisoare recomandata in care i-am scris despre accidentu de munca si daca vor sa se implice sa-mi dea daune morale si fizice.sunt 5 zile decand i-am trimis aceasta scrisoare si email si nu am primit nici un raspuns .ce e de faqt in cazul in care nu raspunde?multumesc
va multumesc pentru informatiile si indrumarile care mi le ati dat
am cerut deja acest proces verbal.acum trebuie sa astept sa ajunga pv si in baza acestuia ce e de facut?cum trebuie sa procedez in continuare si cat ma costa un avocat pentru a merge inainte?