avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Daune morale si materiale
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Daune morale si materiale

buna ziua,in urma cu 5 ani am avut un accident de munca in urma caruia am ramas fara vedere definitiva la ochiul drept.cand am avut accidentul am fost operat de cateva ori la ochi pentru a imi scoate bucata de span pe care o aveam in ochi,dupa ce au scoso doctora mia zis ca pentru a putea vedea din nou cu acel ochi trbuie sa fac o operatie de schimb de cristalin si o sa fie totul bine,nu am avut bani necesari pentru a face acea interventie.anul trecut am fost sa ma consulte un oftamolog in Italia si acesta mia zis ca nu mai am nici o sansa sa mai vad cu acest ochi lucru care mia fost confirmat dupa aceea si de doctora care ma operat si mia zis ca o sa fie totul bine.intrebarea mea este daca pot da in judecata acest doctor pentru a cere daune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 7 Martie 2015
Trebuia ca operatia sa fie acum 3 ani. Si sa dovediti ca a fost vina dansei.
daune pentru ce? pentru că nu ați avut bani pentru operație?
deci pana la acel moment eu nu am avut dea face cu doctori si nu stiam cum fuctioneaza cu asigurarea de sanatate.normal costul interventiei de schimbare al cristalinului trebuia suportat de firma unde lucram sau de asigurare nu?si chiar daca faceam operatia atunci nu aveam nici o sansa sa mai pot vedea pentru ca din neglijenta doctorului retina sa dezlipit si uscat
in biletul de iesire din spital scrie ca ochiul este remediabil lucru care de fapt nu este adevarat.dupa cum mia zis oftamologul italian si insasi doctora care operat
imi poate spune cineva ce sanse pot avea?

Alte discuții în legătură

Accident de munca balaceanustefan balaceanustefan deci acum 4 ani de zile am lucrat pentru o firma de constructie a podurilor pe autostrada ,unde am suferit un accident de munca dupa care am ramas orb de un ... (vezi toată discuția)
Cat de bolnav trebuie sa fii pentru a beneficia de ajutorul de handicap...? LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua...ma numesc Cristian si as dori sa primesc un raspuns concret la o intrebare(problema) legata de sanatatea mea..la varsta de 8 ani mi sa depistat o ... (vezi toată discuția)
Dezlipire de retina si catacarcta la ochiul stang cibike cibike Buna ziua!!!Am decis sa ma adresez d-voastra prima data fara sa ma fii dus la un medic.In anul 2005 am avut un accident de munca care sa soldat cu corp strain ... (vezi toată discuția)