avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate marius007zo2

Activitate marius007zo2

buna ziua,
sunt despartita de aprox 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara stabilita la momentul respectiv in val de 125 ron. de aprox 2 ani el lucreza in spania cu contract.
pana in momentul de fata pensia alimentara nu a fost marita niciodata. am incercat sa ii explic sa marim pensia fara judecata dar nu a fost de acord. as dori sa stiu ce trebuie facut si ce acte trebuie facute ca sa imi plateasca pensie alimentara la salariul lui de acolo care am inteles ca este in val de 1500 de euro fara bonusuri.
- in hotararea judecatoresca nu se specifica drept la vizita si copilul imi este incredintat mie in totalitate. hotararea fiind definitiva si irevocabila. daca plec din tara cu copilul imi treb si procura de la el??
multumesc,

referitor la pensia alimentara.....se poate face cerere catre consulat sau ceva in genul acesta.....sa se verifice ceva ???
multumesc,

daca se poate sa imi dati o informatie si referitor la cheltuiala.
la ce suma de bani se poate ajunge???
multumesc,
Răspuns la discuția Drepturile parintelui divortat
BUNA ZIUA! PESTE PUTIN TIMP VOI AVEA PRIMA INFATISARE LA DIVORT. AM UN BAIETEL DE 2 ANI . NU AVEM ABSOLUT NIMIC DE IMPARTIT . MA REFER LA PARTAJ. SOTUL MEU ESTE IN SPANIA DE 1 AN SI 7 LUNI . IN TOT ACEST TIMP A VENIT ACASA DE 3 ORI. ULTIMA OARA CIND A VENIT ACASA A PRODUS UN SCANDAL M-A LOVIT SI PE MINE SI PE MAMA MEA. AM FOST NEVOITA SA APELEZ LA POLITIE DAR EL DEJA FUGISE. SE AFLA SUB INFLUENTA ALCOOLULUI. NU ESTE PRIMA DATA CIND FACE ASA. DAR NU SA INTIMPLAT NICODATA IN PREZENTA BAIETELULUI MEU. AM DEPUS PLINGERE LA POLITIE SI AM DAT O DECLARATIE. PLUS CA MA AMENINTA. VREAU SA STIU CE DREPTURI DE VIZITA ARE LA COPIL? SAU DACA POT SA REDUC CIT MAI MULT NR VIZITELOR ? SAU POATE POT SA FAC IN ASA FEL INCIT SA NU VADA DELOC COPILU PTR CA ORICUM COPILU NU ESTE F ATASAT DE EL . VREAU SA VA SPUN CA NU O FAC DIN RAZBUNARE. CI DOAR CA SA IMI PROTEJEZ BAIETELUL. NU AM DELOC INCREDERE IN EL. SI NU STIU CE POATE PATI BAIETELUL MEU CU EL . VREAU SA VA SPUN CA IN MOM IN CARE A DAT IN MINE EU AVEAM BAIETELUL IN BRATE. NOROC CA NU LA LOVIT PE EL. SA SPERIAT F RAU. VA ROG MULT SA IMI SPUNETI DACA POT SA FAC CEVA IN PRIVINTA ASTA. MULTUMESC