Sotul se bazeaza pe faptul ca am fost internata in spital in urma unei depresii , el spune ca sunt nebuna (dar pe iesirea din spital scrie ca am suferit depresie post natala din cauza sotului care ma neglijeaza si a soacrei care se supra implica in cresterea copilului ( am facut consult psihologic ,pshiatic si consiliere de familie si au iesit in regula toate ) .Au vrut sa ma scoata nnebuna sa castige copila ) .Se bazeaza pe acest fapt , pe faptul ca nu am unde sa ma duc , nu am un loc de munca si mai este faptul ca mi au furat toate actele spunand ca nu stiu eu unde le am pus ( dar ma scuzati ca va spun cat de prost sa fie un om sa puna actele intr un sertar si sa dispara instantaneu si sa creada ca au disparut peste noapte )
Am si eu o problema ,sper sa ma puteti ajuta. Am o fetita de 2 ani si am un sot care ma bate daca deschid gura sau nu imi convine ce spune el , ce hotaraste el . Ce as putea sa fac avand in vedere faptul ca sunt casnica , iar actele ( certificat nasatere al meu , al micutei , certificat de casatorie , diplome absolvire ) mi au fost furate din casa de catre soacra ?
Am si eu o problema ... Mi ai disparatu din casa actele . M ai exact mi au fost furate :) de catre soacra. Nu mai am nimic . Nici certificatul meu de nastere , nici de casatorie , nici a lui fetita , nici diplomele de absolvire .. nimic . Ce trebuie sa fac ?