avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte furate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte furate

Am si eu o problema ... Mi ai disparatu din casa actele . M ai exact mi au fost furate :) de catre soacra. Nu mai am nimic . Nici certificatul meu de nastere , nici de casatorie , nici a lui fetita , nici diplomele de absolvire .. nimic . Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:34, 10 Februarie 2014
sa depuneti plangere pt furt la politie.
sau sa va apucati sa cereti duplicate.. incepeti cu certificatul de nastere.
sau si una si alta., ins acred ca e indicat si mai ieftin sa ii faceti plangere soacrei pt furt intre rude.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilullui steffy25 steffy25 Buna! Am o problema grava.Parintii mei mi au luat toate diplomele: de bacalaureat, de licenta si le tin ascunse de mine. Am 24 de ani. e normal asa ceva? Pot ... (vezi toată discuția)
Certificate originale, recuperare Elena Lidiana Elena Lidiana ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte corinuta corinuta Actele mele sunt la sotul meu cu care m-am despartit in fapt de o luna, din motive de agresiune indreptata impotriva mea. Intentionez sa intoduc actiunea de ... (vezi toată discuția)