avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile copilullui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile copilullui

Buna! Am o problema grava.Parintii mei mi au luat toate diplomele: de bacalaureat, de licenta si le tin ascunse de mine. Am 24 de ani. e normal asa ceva? Pot sa i dau in judecata pentru asa ceva? Pot sa mi recuperez actele in instanta? Va rog ajutati-ma! Nu pot sa ma angajez nicaieri pentru ca ai mei mi au luat toate actele.
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
steffy25, utilizator
Cel mai recent răspuns: LittleMermaid , utilizator 15:42, 26 Septembrie 2012
Da, aveti dreptul de a-i chema in judecata insa va trebui sa prabati ceea ce sustineti pe baza de probe.

E posibil sa va dea diplomele dupa ce veti deschide procesul si sa se rezolve totul.
Puteti sa le faceti plangere pentru furt intre rude, cred ca le recuperati mai repede pe aceasta cale.
Pt ce motiv le-au luat ?
pentru ca nu vor sa ma angajez .ei vor sa stau acasa cu ei. va dati seama ca am diplome precum cea de bacalaureat, de licenta, de disertatie. chiar am nevoie de ele. nu pot sta in casa cu ai mei. am 24 de ani.vreau sa muncesc
Puteti incerca sa faceti o cerere catre conducerea facultatii pe care ati absolvit-o in care precizati ca vi s-a furat originalul si cereti sa va elibereze un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)