avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

duplicat dupa duplicat "Diploma de Bacalaureat" ?

Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat "Diploma de Bacalaureat" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de Bacalaureat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:29, 22 August 2011
da, la liceul unde ati absolvit faceti cerere pt eliberarea unui duplicat.

In Regulamentul privind actele de studii si documentele scolare in invatamantul preuniversitar publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 342 din 22/4/2005 scrie:

Art. 30

(3) In cazul pierderii, distrugerii, furtului sau al completarii gresite din vina unitatii de invatamant emitente a duplicatului, se elibereaza un alt exemplar, cu respectarea prevederilor referitoare la intocmirea si eliberarea duplicatelor.

Sper ca acest regulament a ramas la fel :)
Cel mai sigur intrebati la secretariatul liceului unde ati absolvit, oricum trebuie sa ajungeti acolo.


[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat Daniel Toma Daniel Toma Dupa ce am pierdut diploma de bacalaureat , am obținut Copia, dar s a pierdut si aceasta. Mi se spune ca nu mai pot obține o alta copie. E adevărat? (vezi toată discuția)