avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de bacalaureat

Dupa ce am pierdut diploma de bacalaureat , am obținut Copia, dar s a pierdut si aceasta. Mi se spune ca nu mai pot obține o alta copie. E adevărat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 18 Aprilie 2017
Ordin nr.3844/2016
Art. 40
(1) Termenul pentru eliberarea duplicatelor este de până la 30 de zile de la aprobarea cererii.

(2) Duplicatul se eliberează titularului/împuternicitului conform prevederilor art. 10.

(3) În cazul pierderii, distrugerii, furtului sau al completării greșite din vina unității de învățământ emitente a duplicatului, se eliberează un alt exemplar, cu respectarea prevederilor referitoare la întocmirea și eliberarea duplicatelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Act studii- obtinere duplicate onicico onicico Care sunt pasii pe care trebuie să ii urmez în cazul în care am pierdut actul de studii(bacalaureat).In principiu as dori informatii despre ce acte ... (vezi toată discuția)