O precizare nu doresc schimbarea destinatiei spatiului verde ci doar protejarea lui de aceea am obtinut o autorizatie de la primarie de imprejmuire. Intrebarea mea este daca locatarii trebuie sa plateasca aceasta lucrare pentru ca au obligatia de a amenaja spatiului verde sau nu.
Langa blocul meu se afla un spatiu verde pe care se parcheaza masini.... ca peste tot in Ro. Am incercat prin tot felul de cereri la primarie sa-l amenajez dar singurul raspund dupa aprox un an de cereri a fost ca-l pot delimita cu stalpisori metalici de 65 mm.. Am dus raspunsul la asociatia de propietari urmand ca sa se decida daca plateste sau nu. Intrebarile mele sunt daca doar o scara a blocului trebuie sa plateasca pentru delimitarea spatiului (da si intrebare e de ce sa plateasca toti cand doar tu vrei si raspunsul este sa nu luam amenzile de la primarie pentru distrugere de spatiu verde si anume o amenda generoasa) sau tot blocul sau chiar blocul de vis a vis pentru ca ei parcheaza acolo. In caz de refuz de plata pe motivul ca nu avem bani , pot plati eu toate cheltuielile si ulterior imputa asociatie
Saptaman trecuta am avut o problema cu scurgerea de la bucatarie..si am chemat meseriasi..Au constatat ca e coloana infundata au bagat soparla si rezolvat. problema.. Pana seara cand ma trezesc cu vecinii de dedesupt ca au apa in bucatarie (refulat pe scurgerea de la chiuveta lor)..Ok le-am spus ca au venit meseriasi si au curatat.daca vrea sa-i chem si pentru ei nu e problema...In regula pana astazi cand mi-au zis sa le dau bani pentru mobila de bucatarie.Sunat la asigurare mi-au zis ca nu e treaba lor ca nu intra pe polita ca nu este paguba la tertisunat la presedinte de asociatie si ntrebat si mi-a zis ca nu tebuie sa le dau nici un ban..in regula..Dar cer si o parere avizata in caz ca nu scap de ei ..