Buna ziua,
sunt executat silit pe un imobil achizitionat direct de la proprietar in rate.
nu am mai putut plati ratele...si vechii proprietari au anulat contactul de vanzare cumparare (pact comisoriu de grad 4) hotarare definitiva la curtea de apel...dar...nu au cerut si inscriere in cartea funciara,practic revenirea fizica a imobilului in posesia lor...au demarat un nou proces in care solicita acest lucru.
au notat la cartea funciara ocpi ,cu certificat de grefa, procesul
Intrebarea mea este : Acest imobil poate fi vandut la licitatie pentru o sulta a mea dintr un proces de partaj cu fosta sotie-este si ea pe contractul de vanzare cumparare?
mi s-a spus ca pana nu este hotarare definitiva nu se poate vinde de catre executor imobilul deoarece fostii proprietari,practic proprietarii de drept,au notat procesul de revenire al imobilului in proprietatea lor-certificat grefa acceptat de ocpi si notat in cartea funciara-
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
nu este ipoteca!casa este luata direct de la proprietar! nu am cerut impartirea creditului deoarece,repet, am considerat ca am suficiente probe pentru ca instanta sa-mi acorde 100% imobilul,inclusiv creditul ramas
Buna ziua,
nu ...nu am formulat nimic referitor la credit,ci, am solicitat acordarea imobilului 100% deoarece eu credeam ca am suficiente probe in acest sens....insa instanta a dat 80/20....
Va multumesc pentru raspuns;asta inseamna ca trebuie sa deschid actiune in instanta?actiunea trebuie sa fie facuta la judecatoria unde are adresa copilul?
poate mama copilului sa-mi restrictioneze accesul la copil(programul de vizitare)?
Buna ziua,
de curand sunt somer....plateam o pensie alimentara de 255lei/luna....si, mai am un copil cu actuala sotie....ce prevede legea in aceasta situatie,nemaiavand nici un venit! poate fosta sotie sa-mi creeze probleme la programul de vizitare al copilului daca pentru moment nu mai am serviciu/venit?multumesc anticipat!
Buna ziua,
am un proces de partaj pe rol;
instanta mi-a dat pe fond 80% din apartament mie si 20%fostei sotii;
avand in vedere ca apartamentul este luat in rate direct de la proprietar si mai sunt de achitat aproximativ 35.000euro cum credeti ca se solutioneaza speta?!SE POATE COMPENSA SULTA CATRE FOSTA SOTIE?
instanta mi-a acordat mie apartamentul....urmeaza sa se faca expertiza constructiei pentru stabilirea valorii la zi a imobilului(achizitionat in 2009 cu 135.000euro,valoarea contractuala);va multumesc anticipat pentru opinii!STIMA!