avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru85_gl

Activitate alexandru85_gl

Buna ziua, In 2007 am fost concediat pe o lege care abia in 2014 a fost declarata neconstitutionala, dar eu pierdusem procesul in 2013.Mi-am consumat toate caile de atac.Intrebarea mea e daca, CEDO ar putea sa.mi dea castig de cauza avand in vedere ca am fost concediat pe o lege care desi a fost declarata neconstitutionala abia in 2014 cu siguranta era si in momentul concedierii mele. Multumesc
Sfatul meu de fost polițist e sa faci plângeri dupa plângeri, atât la parchet cat si la IPJ ul de unde e nemernicul ala. Plângere cu număr de înregistrare in care sa detalieze cat mai mult cele întâmplate. E un caz complicat de înșelăciunea sau furt dar e ...... Asa ca apuca.te de scris
Buna ziua, intrebarea pe forum este : Daca Curtea Constitutionala a declarat o lege neconstitutionala, lege care m-a afectat pe mine intr-un proces in care am primit o sentinta nefavorabila dar definitiva , ce cai de atac sunt? stiu de aceea cale extraordinara(contestare in anulare) ; dar mai exista si posibilitatea deschiderii unui nou proces?, si daca da, pe baza carei legii?
Buna ziua, intreb pe forum de un avocat bun serios privind litigii de munca.Daca cunoasteti va rog sa-mi spuneti.Multumesc,
Buna ziua, doresc sa deschid un poligon de tragere privat dar nu cunosc ce autorizatii trebuie sa obtin si de la cine , Va multumesc
Buna ziua, as dori sa deschid un centru de testare poligraf, si nu cunosc daca iti trebuie atestare examinator poligraf(daca da? unde? cum? ) , si oare as putea colabora cu IPJ-ul intrucat cunosc ca acestia nu au testare poligraf functionala?
sunt administrator la o firma mica dar de curand am o noua ideie de afacere cu potential enorm, idea mea necesita un minim de 200.000 euro bani pe care nu ii am , detin suma de 10.000 de euro cu care pot face o mica prezentare a ceea ce doresc sa produc in toata tara , dar, imi este frica ca in momentul in care voi prezenta idea de bussines unei persoane cu potential financiar, acesta sa profite de ea si pe mine sa ma excluda . ce pot face sa previn aceasta inlaturare a mea?