avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Administrator firma - protejare idee de afacere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Administrator firma - protejare idee de afacere

sunt administrator la o firma mica dar de curand am o noua ideie de afacere cu potential enorm, idea mea necesita un minim de 200.000 euro bani pe care nu ii am , detin suma de 10.000 de euro cu care pot face o mica prezentare a ceea ce doresc sa produc in toata tara , dar, imi este frica ca in momentul in care voi prezenta idea de bussines unei persoane cu potential financiar, acesta sa profite de ea si pe mine sa ma excluda . ce pot face sa previn aceasta inlaturare a mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 08:06, 15 Februarie 2014
Faptul ca ideea Dvs ar putea fi pusa in practica de o persoana ce ar avea resursele necesare demararii acesteia, nu reprezinta "" o pierdere"din partea Dvs, atata timp cat nu ati investit nimic sau cum s-ar spune totul era la nivel de initiativa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)
Infuzie firmă nouă cu fonduri, dar nu sub titlul de împrumut, există? BogdanAnghelina BogdanAnghelina Bună seara, Împreună cu o prietenă dorim să deschidem un spațiu de Camping, o afacere la care vom munci împreună, însă pentru care a fost nevoie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri articol din site-ul comisiei europene privind ocuparea forþei de muncã, afaceri sociale ºi egalitate de ºanse instrumentul european de microfinanþare teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am primit informatii ce completeaza ceea ce stiam pana acum, pentru cei interesati de subiectul fonduri europene pentru someri si m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)