mirebire a scris:
saya-impala a scris:
Este de ajuns ca legislatia este atat de proasta incat ar acorda drepturi asupra unui copil si unui aurolac ce traieste in canal.
lului. Nu e o lege perfecta, poate fi imbunatatita mult de tot, dar e mai buna decat anterioara.
Asa ca nu mai priviti orice tata care vrea sa-si recunoasca progeniturile ca pe un posibil sicanator.
Problema e ca eu nu ma refer la orice tata, ci la unul anume, la cel al copilului meu!
Acel tata care ma ameninta constant ca ma omara si apoi se sinucide pentru ca el nu poate trai fara mine, ce sa spun, asta chiar e in interesul copilului, isi arata foarte mult dragostea fata de copil gandindu-se sa il lase orfan de ambii parinti.(Aceasta fiind doar un exemplu al amenintarilor pe care le primesc constant). Sau ar trebui sa raman langa un barbat ce nu poate asigura siguranta zilei de maine si pe care sa il intretin, doar ca sa aiba copilul tata? Dupa cum am spus, nu va mai dati cu parerea daca sunteti in necunostinta de cauza. Daca puteti sa raspundeti la subiectul topicului bine, dac nu, pastrati-va parerile personale.