avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate Biliboaca

Activitate Biliboaca

Din surse neoficiale am aflat despre o posibila licitatie pentru un spatiu (20 mp) in zona centrala a Constantei.
M-am interesat pe cale oficiala si am obtinut raspunsul: Da, licitatia se tine pe data de 14 martie la ora 11, toate documentele trebuiesc depuse cu 3 zile inainte.
Am procedat la intocmirea documentelor,am cumparat caietul de sarcini,am pregatit tot ce trebuia iar cu 3 zile inainte (10 martie) m-am prezentat la casieria regiei autonome pentru depunerea garantiei de participare.Acum urmeaza surpriza:imi este adus la cunostinta ca licitatia nu mai are loc,s-a anulat datorita unor probleme legate de...politie.
Astazi 21 martie pe site-ul regiei respective apare anuntul despre licitatia din data de 14 martie ca si cum s-a tinut, iar azi 21 martie s-a organizat a 2-a licitatie in vederea atribuirii.X-(
Cum si ce pot face pentru a impiedica mascarada si circul acesta?#-o
da, alcoolemia a fost trecuta in procesul constatator al politiei rutiere.
multumesc, vina imi apartine mai mult mie,numai ca individul ma santajeaza ca o are pe fiica lui doctorita, ca va merge la medicina legala,si ca va obtine mai multe zile de ingrijiri (cu toate ca in spital a stat 5 zile inclusiv sambata si duminica) apoi a fost externat.
Insista sa-i dau bani pentru masina care nu este proprietatea sa iar suplimentar, vorba lui - un maruntis de 2000 de lei pentru suferinta pricinuita.
Deci problema este legata de masina dacia 1300,refuza sa primeasca doar cei doua mii pentru impacare, urmand ca sa primeasca el banii de la asigurator pentru masina.

Am avut o coliziune, cand intrand intr-o depasire am lovit o dacia 1300 condusa de un cetatean cu alcoolemie de 0.08.Nu mai conteaza imprejurarile(ceata densa,dacia care venea din fata avea doar pozitiile aprinse)cert este ca autoturismul dacia este dupa parerea mea dauna totala.
Mentionez ca autoturismul meu are polita rca valabila, pana la sfarsitul anului.
Acum victima imi cere pentru impacare o suma pentru vatamarea corporala (doua coaste fisurate) si inca o suma pentru masina avariata.
Partea proasta este ca masina nu este pe numele lui si pana astazi nu a avut nici un act in acest sens, toate documentele fiind pe numele unei terte persoane.
Azi m-a sunat si mi-a comunicat ca a gasit factura prin care a cumparat dacia.
Cum sa procedez?
Este posibil ca in cele 10 zile scurse de la producerea acccidentului cineva sa-i fi procurat o factura de la o firma de intermedieri auto?
Care este modalitatea cea corecta si legala ?
Va multumesc,