avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie TRUCATA - cu dedicatie...cum se contesta?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie TRUCATA - cu dedicatie...cum se contesta?

Din surse neoficiale am aflat despre o posibila licitatie pentru un spatiu (20 mp) in zona centrala a Constantei.
M-am interesat pe cale oficiala si am obtinut raspunsul: Da, licitatia se tine pe data de 14 martie la ora 11, toate documentele trebuiesc depuse cu 3 zile inainte.
Am procedat la intocmirea documentelor,am cumparat caietul de sarcini,am pregatit tot ce trebuia iar cu 3 zile inainte (10 martie) m-am prezentat la casieria regiei autonome pentru depunerea garantiei de participare.Acum urmeaza surpriza:imi este adus la cunostinta ca licitatia nu mai are loc,s-a anulat datorita unor probleme legate de...politie.
Astazi 21 martie pe site-ul regiei respective apare anuntul despre licitatia din data de 14 martie ca si cum s-a tinut, iar azi 21 martie s-a organizat a 2-a licitatie in vederea atribuirii.X-(
Cum si ce pot face pentru a impiedica mascarada si circul acesta?#-o
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
Biliboaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:43, 24 Martie 2014
Raspunsul este foarte simplu, sesizarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA,
telefon 22 22 22. :yes:

Adresă: Strada Știrbei Vodă 79-81, București 010106
Telefon:021 312 1497

www.pna.ro

[ link extern ]

Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
 telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
 formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție

A inceput deja curatenia de primavara la Constanta iar daca va implicati si dvs. nu meritati decat :clapping: !
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
cyan, moderator
Biliboaca a scris:

Din surse neoficiale am aflat despre o posibila licitatie pentru un spatiu (20 mp) in zona centrala a Constantei.
M-am interesat pe cale oficiala si am obtinut raspunsul: Da, licitatia se tine pe data de 14 martie la ora 11, toate documentele trebuiesc depuse cu 3 zile inainte.
Am procedat la intocmirea documentelor,am cumparat caietul de sarcini,am pregatit tot ce trebuia iar cu 3 zile inainte (10 martie) m-am prezentat la casieria regiei autonome pentru depunerea garantiei de participare.Acum urmeaza surpriza:imi este adus la cunostinta ca licitatia nu mai are loc,s-a anulat datorita unor probleme legate de...politie.
Astazi 21 martie pe site-ul regiei respective apare anuntul despre licitatia din data de 14 martie ca si cum s-a tinut, iar azi 21 martie s-a organizat a 2-a licitatie in vederea atribuirii.X-(
Cum si ce pot face pentru a impiedica mascarada si circul acesta?#-o

1."Mascarada" incepe insusi cu sursa de informatie - "surse neoficiale". Normal, orice licitatie de orice gen trebuie sa beneficieze de publicitate in surse de larga circulatie -ziare, monitor, site propriu, etc.
2. In acest context, cand vi s-a comunicat anularea licitatie, trebuia sa cereti informatii si unde s-a publicat anuntul de anulare. Nu se poate anula o licitatie, ca asa a zis oficianta de la ghiseu.
3. Daca nu s-au respectat conditiile de publicitate si transparenta, puteti face contestatie la primarie si ulterior la organisme competente -politie, etc. Pentru a face plangere la DNA exista anumite conditii, pe care le gasiti pe site-ul lor - prejudiciu public peste o anumita suma, indicii de obtinere de avantaje materiale in exercitarea functiei, etc.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar nr. 60/2007 - Înalta curte de casaÞie ªi justiÞie - motivare decizie Florina PITEI Florina PITEI Am înţeles că s-ar fi făcut publică motivarea deciziei ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ªI JUSTIŢIE - SECŢIILE UNITE în recursul în interesul legii cu ... (vezi toată discuția)
Comertul cu sentinte...vazut de un magistrat ! gigelas gigelas La o adunare a magistratilor,cu ocazia zilei justitiei,un judecator,fost presedinte de Tribunal,a rabufnit si a facut o declaratie publica,precum ca,s-ar ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate oug 62/2010 privind limitarea cuantumului despagubirilor Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN O respectuoasa intrebare catre colegii avocati: aveti informatii despre o eventuala ridicare pana in prezent a exceptiei de neconstitutionalitate a Art. 1 al. ... (vezi toată discuția)