La o adunare a magistratilor,cu ocazia zilei justitiei,un judecator,fost presedinte de Tribunal,a rabufnit si a facut o declaratie publica,precum ca,s-ar face comert cu sentinte...Mai pe intelesul tuturor,ca se dau sentinte in functie de profit,nu dupa cum ar fi normal,in baza probelor. Deci,MITA,FAVORURI,SERVICII,etc.
www.avocatnet.ro/content/con...
Poate ca ar trebui sa se stie despre acest articol ce a fost facut public de un ziar,dar nimeni nu s-a autosesizat in aceasta privinta.
Ulterior,am facut o adresa la Presedintia Romaniei,am atasat acest articol si am solicitat sa-mi comunice ce anume va face Presedintia cu privire la acest articol si la continutul sau.
Mi s-a comunicat,de catre consilierul prezidential - Dl. Piscociu - ca trebuie sa mai dau eu amanunte concrete despre alte dovezi cu privire la magistrati... (facusem afirmatia ca eu cunosc detalii-cu probe-despre ce se petrece cu unii magistrati din zona - si...chiar am).
Despre articolul deja atasat,nu a pomenit NIMIC.
I-am trimis un e-mail in care i-am spus clar,ca daca nu a pomenit de dovada clara ce i-am trimis-o deja,inseamna ca nu face nimic si nu are rost sa-i mai trimit eu alte probe,pe care le voi atasa unor dosare de la CEDO.
Ce parere aveti ? Ce ar fi trebuit sa faca...CINEVA...dupa aparitia acestui articol in presa ?
Un lucru este cert: Fostul presedinte de Tribunal,cunoaste ceea ce se petrece in interiorul institutiei in care a lucrat ani de zile (acum s-a pensionat).
Astept si pareri oficiale,daca se poate.
Ne-ar fi de folos tuturor !
=D>