avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate nellivan

Activitate nellivan

ce trebuie sa stiu pentru ca sunt dat in judecata petru neplata intretinerii?
Buna seara.
Speta. Sot si sotie cumpara apartament prin banca in rate pe 24 de ani. Sotul dispune de avans 7000 euro (mostenire cu acte in regula) Dupa 8 ani divorteaza de comun acord. Sotia se muta in alta adresa si sotul ramane in casa si plateste ratele in continuare.Asa stabilesc ei de comun acord. si doreste sa iasa din actele casei .Dupa o luna de la divort sotia se razgandeste si vrea sa-l dea in judecata sa imparta casa. Intrebare : sotul isi poate recupera cei 7000 euro?
Daca s-ar vinde ap.cu 28000 euro si la banca trebuiesc sa dea 26000 euro, sotul ar putea cere tot in instanta recuperarea banilor?
Răspuns la discuția Parasire domiciliu?
Banca nu o scoate din acte ca codebitoare si eu nu am incredere in nimeni sa fie codebitor ca pe urma o sa aiba pretentii la apartament nu?
Răspuns la discuția Parasire domiciliu?
Eu nu stiu inca, dar ea a parasit domiciliu si a luat si copii.Ea renunta la casa dar nu mai vrea sa fie codebitoare . Credit OTP Bank am luat 37000 franci(24000 euro) platim de 8 ani si mai avem de dat 30000 franci(25000 euro) Eu nu am alt codebitor ca nu vreau sa inpart casa cu el.Eu ma angajez sa platesc ratele,
Sunt casatorit de 17 ani, doi copii si avem un apartament cumparat in rate pe 24 ani
Sotia vrea sa plece de acasa , vrea sa divorteze si vrea sa renunte la apartament.Vrea sa ia si copii . Ce trebuie sa fac? cum trebuie sa procedez?
La ce trebuie sa ma astept? Divortul il doreste la notar.
Răspuns la discuția Infiintare firma
Va multumesc.
Buna ziua. Vreau sa infiintez firma impreuna cu fratele meu asociati 50-50 in care eu sa fiu asociat si administrator si el sa fie asociat. Domeniul principal posta si curierat'. El doreste sa se ocupe si de constructii in acelasi timp, se poate? Ce implica asta?