avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dat in judecata pentru neplata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dat in judecata pentru neplata intretinerii

ce trebuie sa stiu pentru ca sunt dat in judecata petru neplata intretinerii?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 19:50, 13 Decembrie 2014
Cred ca e nevoie de mai multe detalii ...
Pentru raspuns concret ,rugam precizati minimum de date relevante
Recunoasteti cuantumul sumei pentru care ati fost actionat in instanta ?
Trebuie sa stiti ca restantele si penalizarile tot o sa le platiti, in plus la acestea se adauga cheltuieli de judecata, avocatul asociatiei, avocatul dumneavoastra, timp pierdut, etc.
Cel mai bine ar fi sa mergeti cu o parte din bani, sa primiti o chitanta pentru restanta si penalizarile aferente, iar indicat ar fi sa vorbiti cu cei din comitet sau cu presedintele asociatiei pentru o reesalonare a datoriei, ca sa nu mai ajungeti la judecata, ca mai rau va rupeti, decat sa va carpiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sau nu? hadrys hadrys daca ai fost dat in judecata de asociatia de locatari, iar in timpul procesului ai achitat suma restanta, iar ca drept urmare procesul a fost anulat este ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? Nikkolucia Nikkolucia Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna daca ce voi relata este un abuz in serviciu sau nu? D-na administrator a asociatiei noastre de proprietari, printr-un ... (vezi toată discuția)
Procedura Nea-Costica Nea-Costica Ce pasi corecti si legali trebuiesc urmati de o asociatie de proprietari pentru a da in judecata un proprietar al respectivei asociatii, pentru neplata unei ... (vezi toată discuția)