avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate Flori Balasa

Activitate Flori Balasa

Lipsa de folosinta a unui teren se calculeaza luând ca referinta valoarea chiriei pe care reclamantii ar putea teoretic sa o obtina valorificând suprafata de teren la care au dreptul dar pe care nu pot folosi din cauza modului în care este structurat imobilul.
Achitarea restantelor se realizeaza in ordinea cronologica a inregistrarii acestora
Codul fiscal CAPITOLUL II
Stingerea creanţelor fiscale prin plată, compensare şi restituire
ARTICOLUL 115
Ordinea stingerii datoriilor
(1) Dacă un contribuabil datorează mai multe tipuri de impozite, taxe, contribuţii şi alte sume reprezentând creanţe fiscale prevăzute la art. 21 alin. (2) lit. a), iar suma plătită nu este suficientă pentru a stinge toate datoriile, atunci se sting datoriile corelative acelui tip de creanţă fiscală principală pe care o stabileşte contribuabilul sau care este distribuită, potrivit prevederilor art. 114, de către organul fiscal competent, după caz, stingerea efectuându-se, de drept, în următoarea ordine:
a) sumele datorate în contul ratei din luna curentă din graficul de plată a obligaţiei fiscale pentru care s-a aprobat o eşalonare la plată, precum şi dobânda sau majorarea de întârziere, după caz, datorată în luna curentă din grafic sau suma amânată la plată, împreună cu dobânda sau majorarea de întârziere, după caz, datorată pe perioada amânării, în cazul în care termenul stabilit pentru plata sumelor respective se împlineşte în luna curentă, precum şi obligaţiile fiscale curente de a căror plată depinde menţinerea valabilităţii înlesnirii acordate;
b) toate obligaţiile fiscale principale, în ordinea vechimii, şi apoi obligaţiile fiscale accesorii, în ordinea vechimii. În cazul stingerii creanţelor fiscale prin dare în plată, se aplică prevederile art. 175 alin. (41);
Se poate rezolva si fara avocat.Mergeti la politie daca sunteti din Bucuresti la Udriste la recuperari permise.Intrebati cine este ofiterul care se ocupa de dosarul dvs si luati legatura cu el.O sa va dea informatii despre stadiul dosarului dvs.
Răspuns la discuția Recuperare bani fni
Recuperarea banilor FNI de la AAAS se va face: ''.....sumele efectiv investite, indexate cu rata inflaţiei începând cu data de 24 mai 2000 şi până la achitarea lor, conform numărului de unităţi de fond investite de fiecare parte civilă, executarea făcându-se pe baza prezentării certificatului de investitor în original''

Răspuns la discuția Vecini murdari
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Capusele stau in iarba, se pot lua de oriunde.Maeştrii ai deghizărilor, căpuşele stau ascunse în vegetaţie unde cu ajutorul senzorilor pot detecta viitoarele gazdele din apropiere. Ele se urcă pe animalul gazdă în momentul în care acesta traversează zona de vegetaţie.

In ceea ce priveste mirosul nu este de la caini ci de la resturile de mancare aruncate in curte.

Si eu locuiesc la parter nu avem caini pe langa bloc, dar in schimb avem miros de la resturile de mancare si gunoaie cu toate ca se curate spatiul verde la doua zile.

Cainii ar putea fi preluati de asociatiile de protectia animalelor, ONG-uri .Nu exista politia animalelor.
Răspuns la discuția 10% din valoare imobil liciatie
Il primiti inapoi.