avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate dynod

Activitate dynod

Discuție Ce este Fanbox?
Buna ziua,
Am tot primit in urma cu cateva luni email-uri de la Fanbox. Nu stiu ce este, s-au cand mi-am facut cont pe acest site, sau ce o insemna, Scrie in mesaje ca am ceva dolari in contul respectiv si pentru a il proteja trebuie sa validez acel cont (cineca mi-a spus ca este o adresa Falsa/Spam). Am dubii in privinta mesajelor, tocmai din acest motiv nu validez
nimic si m-am gandit sa intreb aici, poate dumneavoastra cunoasteti mai bine tema:Fanbox.
Va multumesc o zi buna

Interventie moderator: va rog sa evitati scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere.
Discuție Bon fiscal
Buna dimineata.Va rog sa ma lamuriti in legatura cu acordarea bonului fiscal,deoarece nu am inteles in totalitate.Asadar,eu daca produc si vand legume si rasaduri de legume,trebuie sa dau bon?Nu sunt inregistrat ca pfa,ii,sau af.Locuiesc la tara,nu am suprafata mare cu solar si nu pot vinde decat oamenilor din sat.N-am taraba inchiriata sau magazin,deci vand cui se poate,cu un pret mic.Pentru acest comert,imi este de ajuns doar certificatul de producator?.Conteaza suprata cultivata in vedera eliberarii bonului?Va multumesc si va doresc o primavara frumoasa si "sanatoasa".O zi buna.
Răspuns la discuția Probleme cu vecinul recalcitrant
multumesc pt raspunsuri.asadar,daca am inteles bine,el este oarecum "acoperit"de problema medicala si nu este considerat pericol social,iar eu,daca i-as deschide un proces,totul s-ar rezuma din start numai la amenda administrativa?asta chiar daca el va continua cu insultele si calomniile,asa-i?adica se considera aberatii ce zice,totul venind de la alcool si "ceata mintala"?este interesant modul cum un om poate spune despre tine orice,nefiind acuzat de nimic,doar primind o simpla amenda administrativa,desi iti sunt atinse,onoarea,reputatia.credeam ca daca aceste lucruri se intampla destul de des,dupa un anumit numar de declaratii,dosarul capata o alta importanta si se va actiona intr-un alt mod asupa vinovatului.oricum,apreciez gestul dumneavoastra de a-mi raspunde:thumbup:.
aceste imagini sunt pt dvs,avand in vedere luna ce va urma:flowersblue::flowersblue:.
multumesc amandurora,o seara buna
Răspuns la discuția Probleme cu vecinul recalcitrant
pentru inceput,va multumesc fiindca mi-ati raspuns.asadar,el ne injura mereu cand se afla sub influenta alcoolului,banuiesc ca s-ar incadra la infractiunea de insulta,gresesc?bun,pt asta,doar amenda.apoi,ne invinuieste ca am fi furat pamant,se incadreaza la infractiunea de calomnie?sanctiunea-amenda,nu-i asa?dar ce vreau sa va intreb iarasi,acele declaratii ale noastre,in scris,la sectia de politie sunt echivalentul unor plangeri penale,sau exista o diferenta intre ele?"Acțiunea penală începe în urma unei plângeri prealabile"-am citit acest paragraf pe internet.probabil,daca primeste amenda administrativa,nu se sinchiseste s-o plateasca,probabil niciodata,banuiesc.au fost si amenintari,v-am zis,beat fiind,este destul de curajos,si cand spune ceva,te gandesti ca ar si actiona conform spuselor..VA MULTUMESC
buna ziua.de curand am aflat de acest site la radio si m-am gandit sa incerc sa va adresez cateva intrebari,poate dumneavoastra,cei care cititi,imi puteti da niste sfaturi mai potrivite.asadar,dragul meu vecin,de cate ori se afla in stare de ebrietate,incepe sa-mi injure familia,in special pe mama mea(ea avand si stari avansate de anxietate,4-5 pastile zilnic,imaginati-va ce simte).nu vreau sa va reproduc ce spune,dar a intrecut orice masura.din cate stiu,are ceva probleme cu "calculatorul",iar alcoolul il face mai "curajos.el este constient de acest lucru,nu de putine ori spunand ca nimeni nu are ce sa-i faca,nici macar politia.totusi am apelat la politistul de proximitate,am dat si declaratii impotriva acestui vecin.la sectie ne-a spus ca il va amenda.a fost si internat vreo 3 saptamani pe undeva,deoarece intr-o spatamana aproape in fiecare seara am avut probleme cu el,iar politistul a apelat la ambulanta,luandu-l.de curand povestea a inceput sa se repete.iarasi apel la politie,venit,vazut,plecat.ni s-a spus ca mai mult de atat(acele amenzi si internarea respectiva),pe o cale legala,nu are ce sa-i faca.oare chiar asa sa fie?sa nu existe nici macar o portita pt a-l face pe acest om sa se potoleasca?adica,de cate ori se va imbata,va incepe acelasi episod?amenda vine la primarie,probabil,el nu plateste,si "lasa ma..ii dau bataie asa"isi spune el,ma gandesc.dupa atatea declaratii,oare nu ar trebui ca acel dosar sa ajunga "mai sus",pe la politia judeteana,comandament,decat sa ramana intr-o sectie sateasca?e nevoie de un proces judecatoresc ceva?ce sa fac,sa-l inregistrez pe telefon,drept proba?atatea cuvinte urate..."ca suntem asa,ca facem in alt fel..."aceste lucruri se incadreaza in ceea ce se numeste "DEFAIMARE"sau "CALOMNIE"?.voi incheia acum.acceptati scuzele mele daca v-am plictisit scriind atat si va rog sa-mi raspunde-ti,ca pana vom avea destui bani sa angajam un avocat si sa platim toate cheltuielile unui eventual proces,dureaza.
P.S.-daca am gresit categoria de postare,e din cauza ca sunt incepator pe site,si am vrut neaparat sa va scriu.va multumesc.o zi buna