avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bon fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bon fiscal

Buna dimineata.Va rog sa ma lamuriti in legatura cu acordarea bonului fiscal,deoarece nu am inteles in totalitate.Asadar,eu daca produc si vand legume si rasaduri de legume,trebuie sa dau bon?Nu sunt inregistrat ca pfa,ii,sau af.Locuiesc la tara,nu am suprafata mare cu solar si nu pot vinde decat oamenilor din sat.N-am taraba inchiriata sau magazin,deci vand cui se poate,cu un pret mic.Pentru acest comert,imi este de ajuns doar certificatul de producator?.Conteaza suprata cultivata in vedera eliberarii bonului?Va multumesc si va doresc o primavara frumoasa si "sanatoasa".O zi buna.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:58, 4 Martie 2015
Pentru a putea avea casa de marcat si emite bon fiscal, trebuie sa va inregistrati minim ca pfa. Nu puteti folosi in acet caz certificatul de producator ci doar in piete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ... ValerieG ValerieG Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin ... (vezi toată discuția)
Pentru a vinde legume dintr-o sera este suficient sa ai doar certificat de producator? ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa imi construiesc o sera de legume de mici dimensiuni (320mp), in curtea proprie, la tara. Am cateva intrebari: - proprietatea (casa ... (vezi toată discuția)
Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)