avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce este Fanbox?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce este Fanbox?

Buna ziua,
Am tot primit in urma cu cateva luni email-uri de la Fanbox. Nu stiu ce este, s-au cand mi-am facut cont pe acest site, sau ce o insemna, Scrie in mesaje ca am ceva dolari in contul respectiv si pentru a il proteja trebuie sa validez acel cont (cineca mi-a spus ca este o adresa Falsa/Spam). Am dubii in privinta mesajelor, tocmai din acest motiv nu validez
nimic si m-am gandit sa intreb aici, poate dumneavoastra cunoasteti mai bine tema:Fanbox.
Va multumesc o zi buna

Interventie moderator: va rog sa evitati scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:33, 28 Martie 2015
Cititi si trageti concluzia singur!

[ link extern ]
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi activez contul catipascal catipascal Buna ziua! Nu am primit pe adresa mea de e-mail catipascal@yahoo.com link-ul pentru activarea contului meu. Va rog sa-mi retransmiteti acest e-mail in cel mai ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor alexadutu alexadutu DUPA CE AM INREGISTRAT FIRMA IN R. O I. CE MAI TRB SA FAC ? OBTIN UN REGISTRU CEVA ? (vezi toată discuția)
Taxa de imatriculare ion_ion1966 ion_ion1966 cit costa de la 1 ianuarie schimbarea de proprietar pt o DACIE DIN ANUL 2001 (vezi toată discuția)