avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate cami123

Activitate cami123

Multumesc mult de raspuns, tana!

Din pacate, nu reusim sa luam legatura cu nimeni din firma aceea!
Sotul si alti colegi in aceeasi situatie au mers la ITM, cucoana de acolo - deloc dornica sa ajute - le-a confirmat ca au cartile de munca la ITM, dar nu au deciziile de incetare a CIM... La intrebarea "ce e de facut?" li s-a spus "asteptati". "Cat?" "Poate sa dureze 1 luna, poate sa dureze 1 an...". Si cam asta a fost.

Sotul poate sa se angajeze in alta parte cat timp nu are CM ?
Buna ziua!

Sunt casatorita de 1 an si ceva si am un copil de 2 luni. Lucrurile par sa mearga din ce in ce mai prost... probabil ca in curand se va ajunge la divort.
As dori sa stiu, in cazul unui partaj, cum se procedeaza cu apartamentul, cumparat in timpul casatoriei, cu credit imobiliar pe 25 de ani (din care abia a trecut 1)? El este titularul imprumutului, eu fiind coplatitor. As dori ca apt sa-mi ramana mie, platind singura in continuare ratele catre banca. Este posibil acest lucru? Daca nu, care sunt variantele? Este posibil sa primesc de la fostul sot, pe langa plata pensiei alimentare (copilul vreau sa ramana la mine), si un ajutor pt mine pe perioada cat sunt in Concediul de ingrijire a copilului ?