avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate GardinRobert

Activitate GardinRobert

Discuție Avocat oficiu
Bună ziua ! Am un prieten care a vrut sa treacă în partea de nord a ciprului ( Cipru-Turcesc ) cu doi oameni de culoare . A fost arestat acolo , nu a avut dreptul sa sune pe nimeni timp de 24 de ore . Abia după a luat legătura cu soția lui pentru 3 minute și ia spus ca în maxim 2 ore o sa fie judecat . Ia fost dat un avocat din oficiu care ne-a cerut 750 de euro ca sa nu facă pușcărie 2 luni. Și ne-a promis ca in 10 zile o sa fie deportat în partea de sud a Ciprului ( Cipru-Grecesc) . Întrebarea mea este . Poate sa ceara bani un avocat din oficiu ?
Va multumesc !
Am spus ca este accident de munca . Am depus si o plangere la protectia muncii . Dar find strain , nu ii intereseaza foarte mult .
Buna ziua !
In urma cu 13 zile am avut un accident la locul de munca , in care mi-am rupt tendonul de la mana dreapta . Am fost operat la Spitalul General Larnaca , in urma interventiei chirurgicale trebuie sa platesc 750 de euro . Patronul a spus ca plateste asigurarea lui , dar au trecut 11 zile de la externarea mea si cei de la conducerea spitalului au spus ca trebuie achitat in termen de 15 zile . Ieri cand am fost la control , am trecut pe la casierie sa vad daca a fost platit si nimic.
Nimeni nu sa interesat de mine , daca sunt bine , daca am nevoie de ceva .
Mentionez ca am depus actele la stat pentru concediu medical si nu am primit nici de acolo nici macar un telefon .
Ce sa fac in situatia asta ?
Angajez un avocat , il chem in instanta pe patron ??
Răspuns la discuția Permis de conducere strain
Buna Ziua !
In sfarsit dupa 5 luni de asteptare sa solutionat dosarul.
Au asteptat atata timp ca sa primeasca aceleas acte pe care le-am depus eu in luna februarie .
Ce pot sa fac acum , pot sa ii dau in judecata pentru retinere abuziva ?
Va multumesc !
Am depus cerere la parchet pentru dovada cu drept de ciruclatie si mi sa respins cererea .
Procuroarea a spus ca nu poate sa imi dea dovada , ca nu am permis de conducere , i'am atasat la cerere si actele trimis din cipru , traduse si legalizate si nu lea luat in considerare . Pot sa fac contestatie la ce a zis procuroarea ? Am nevoie de avocat ??
Buna seara ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere cipriot , pentru faptul ca nu figurez in baza de date a politie romane . Agentul principal care mi-a luat permisu a spus sa ii aduc o hartie de la politia din cipru , in care sa arate ca detin permis de conducere si data cand am absolvi . Zis si facut , m-am dat peste cap , sa ii aduc hartia si dupaia imi spune ca e exact cu zero . Nu vor sa imi dea nici dovada cu drept de circulatie . Ce pot sa fac in cazul asta ? Daca ma duc la tribunal , rezolv ceva ??