avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate amiralu

Activitate amiralu

buna ziua,cat timp trebuie sa treaca de la prima condamnare cu suspendare pentru neplata pensiei de intretinere,pentru a formula alta plangere penala in cazul in care persoana condamnata cu suspendare,continua de a comite din nou infractiunea de abandon de familie,si de nu plati in continuare obligatiile puse de lege?multumesc!
buna ziua,este posibil suspendarea pe o durata determinata a unei hotarari judecatoresti pentru obligatia de plata a pensie de intretinere?mentionez faptul ca persoana respectiva obligata la plata pensiei de intretinere,nu lucreaza,nu are bunuri si nu are de unde sa plateasca.
multumesc,dar in cazul meu,la 2000 lei este posibil sa primesc maximul de 300 de ore,sau mai putin??? multumesc!:-/
buna seara,am o amenda contraventionala de 2000 lei de plata,nu am de unde sa platesc,nu lucrez,nu detin nici un fel bunuri materiale pe numele meu,locuiesc inpreuna cu parintii.este posibil transformarea amenzii respective in ore de munca in folosul comunitatii,noile legi in viguare de la 1 februarie 2014?cam cate ore de munca poate decide instanta pentru suma de 2000 lei?macar asa cu aproximatie rog sa ma ajutati in acest caz!multumesc!
Răspuns la discuția Condamnare cu suspendare
Domnule Avocat,pe mine ma intereseaza cum recuperez suma de bani,ce trebuie sa fac in aceasta situatie?condamnarea persoanei respective nu ma avantajeaza cu nimic!cam greu aceste raspunsuri....oricum multumesc frumos si pentru atat!
si nu exista nici o varianta pentru a recupera suma de bani?pentru k pe mine nu ma avantajeaza cu nimic,ca instanta i-a dat pedeapsa cu suspendare,pentru colilul meu aceasta nu-l ajuta cu nimic!multumesc!
din cate stiu,nu lucreaza,nu are bunuri executabile,sau situatie materiala/financiara,dar nu se poate sa munceasca in folosul comunitatii pentru debitul de bani restant,si eu sa primesc banii de la primaria la care executa orele de munca? ce trebuie sa fac?va multumesc frumos pentru raspuns!
buna seara,se mai poate recupera o suma de bani de la o persoana condamnata cu suspendare pentru neplata pensiei de intretinere?sau odata cu condamnarea i s-a anulat toate restantele anterioare de plata privind pensia de intretinere pentru copilul lui.mentionez faptul ca respectiva persoana inculpata nu are venit si nici situatie materiala/financiara.?multumesc!