va multumesc pt raspuns insa aduc o precizare...: firma de lichidare a anuntat ca acel contract de munca se suspenda sau inceteaza pe perioada cand sunt ei.. . eu am incercat pe cale amiabila (la telefon) sa-i rog sa-mi dea contractul intre ei si fosta firma de electricitate, dar nu vor sa ma serveasca.
buna ziua ! am lucrat la o firma de profil energetic , care a fost preluata de o firma de lichidare. in octombrie 2014 am fost preluati de la firma de lichidare de alta firma de profil energetic. in septembrie 2014 am implinit 20 ani de vechime, insa firma de lichidare nu mi-a dat sporul. am fost preluat de noua firma energetica , fara noul spor de 20 ani vechime. cei de la noua firma mi-au spus ca daca aduc contractul cu firma care ne preluase de lichidare, si acolo se stipuleaza sporul atunci ei o sa mi-l dea. intreb : in baza carei legi pot obliga firma de lichidare sa imi dea o copie intre ei si fosta firma de profil energetic, care arata ca am fost preluati cu acelasi contract? va multumesc anticipat pentru raspuns
tatal meu a divortat de mama in 2002 dupa 32 ani de casnicie. suntem 3 frati. cel mic era minor iar tatal a cedat partea lui din apartament ramanand mamei intreg apartamentul. mama a vandut cu acte in regula soacrei fratelui mijlociu.
intrebare: putea mama sa vanda fara consimtamantul nostru ? va multumesc anticipat pentru raspuns !
Buna ziua ! la disponibilizarea electrica dobrogea se "obisnuieste" in ultimul timp sa se disponibilizeze individual, pt a nu se plati salarii compensatorii mai multe. insa cele 4 salarii care se dau, te "forteaza" sa semnezi ca esti de acord sa ti le dea lunar, si sa te prezinti cu o hartie de la somaj conform careia rezulta ca nu te-ai angajat. precizez ca este o "nota" (intelegere) intre sindicat si patronat privind aceasta problema. insa noi sindicalistii nu am fost de acord cu salariile "in rate lunare". pot face ceva in aceasta cauza? va multumesc mult pt raspuns !