avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare

tatal meu a divortat de mama in 2002 dupa 32 ani de casnicie. suntem 3 frati. cel mic era minor iar tatal a cedat partea lui din apartament ramanand mamei intreg apartamentul. mama a vandut cu acte in regula soacrei fratelui mijlociu.
intrebare: putea mama sa vanda fara consimtamantul nostru ? va multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 07:36, 9 Iunie 2014
desigur, doar era al ei. de ce ar fi avut nevoie de consimțământul copiilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Drepturi ce revin in urma decesului parintilor nancyadina nancyadina Parintii mei au avut 3 copii. In urma decesului tatalui in 1994 s-a facut succesiunea iar partea ce mi-a revenit am cedat-o de buna voie fratelui meu care ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj? diana_vl diana_vl Buna ziua.Intre parintii mei exista posibilitatea aparitiei divortului(partea masculina-dictator cu fam).Ei au cumparat in rate un ap.cu 3 camere,intrand in ... (vezi toată discuția)