Multumesc frumos pentru raspuns ! As mai avea o singura intrebare ... in Legea-Cadru Nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice,in art 24,cu trimitere la art 20 din aceeasi lege ,se specifica faptul ca as fi indreptatit la 15 salarii de baza. As putea beneficia de acest drept ? Multumesc !
Buna seara! Vreau sa va solicit cu o problema legata de faptul ca tatal meu, fiind cadru activ in ANP, a decedat in anul 2015, avand o vechime de aproximativ 25 de ani. Decesul acestuia a survenit in timpul sau liber. De ce drepturi salariale as putea sa beneficiez,ca si fiu in urma decesului acestuia si cui ar trebui sa ma adresez ? Multumesc anticipat !
Problema este ca am semnat acel contract si o semnatura reprezinta o dovada mai plauzibila . Imi puteti spune ce dovada as putea sa aduc ca eu o cunosteam dinainte pe proprietara ? Va multumesc pt raspuns .
Buna ziua !
In decursul zilei de 9 sept m-am prezentat la o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil . Mi s-a facut un contract de prestari servicii intermediare tranzactii imobiliare in vederea cumpararii cu agentia respectiva ,pe motiv ca nu imi va prezenta portofoliul cu apartamentele decat in momentul in care voi semna . Mi s-a stipulat un comision de 3% in momentul in care voi incepe demersurile pentru o tranzactie imobiliara cu apartamentele prezentate . Am semnat si pe o anexa in dreptul unor zone pe care urma sa le vedem . Una din aceste zone mi-a fost prezentata doar pe calculator ,nu am mers personal cu agentul sa vad apartamentul. Acel apartament care mi-a fost prezentat l-am vizionat cu o saptamana inainte ,in urma anuntului postat de proprietara pe un site de anunturi imobiliare ,de unde am facut si rost de numarul dansei si pastram o legatura in vederea achizitionarii acelui imobil. Dupa o a treia discutie cu clienta , fiind presata de unele datorii si dorind sa il vanda cat mai repede ,l-a inscris si la agentia respectiva ,unde intamplarea face ca am ajuns si eu . Dupa toata aceasta poveste ,agentia imobiliara in cauza m-a contactat sa ma ameninte pe motiv ca aduc un prejudiciu acesteia si ca urmeaza sa raspund in instanta .
Intrebarea mea este : tinand cont ca eu am tratat cu clienta inainte ca acest imobil sa fie preluat de agentie si eu am fost constrans sa semnez pentru a putea vedea portofoliul apartamentelor ,suprapunandu-se si cu apartamentul clientei din urma , as avea castig de cauza in instanta ? ce imi recomandati ?
Va multumesc !
Buna ziua!
As dori o informatie legata de de regimurile matrimoniale in Italia.Imi doresc sa ma casatoresc cu un cetatean italian si as vrea cateva informatii,cu privire la regimurile matrimoniale,care ar fi cel mai favorabil pentru mine. In leagtura cu clauzele pe care acesta il prevede si cel mai restrictiv.Este posibil sa se incheie o conventie inainte de casatorie, prin care sa se prevada cedarea unor bunuri in favoarea mea pentru a accepta casatoria,fiind vorba de o persoana mai in varsta?