avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate robertxl

Activitate robertxl

Lucrez ca gestionar la un magazin de electrocasnice care colecteaza deseuri de la clienti (aparate frigorifice, masini de spalat, etc.) in schimbul unei reduceri din pret sub forma unui cod de discount.

La sfarsitul anului trecut s-a facut o situatie la nivel de companie (si impartita pe gestiuni) din care reiese ca, de cand a inceput colectarea (2013) avem un minus de aproximativ 20000 de lei din gestionarea necorespunzatoare a deseurilor. Practic s-ar fi acordat discount pentru reciclare clientilor fara a se fi colectat deseurile de la ei, cu toate ca nu s-au gasit vinovati de asa ceva si s-au mai schimbat unii gestionari din 2013 si pana in prezent.

Ni se poate imputa aceasta suma, in special anii 2013-2014, in conditiile in care nu s-a tinut o evidenta stricta a desurilor iar depozitarea lor nu a fost facuta in conditiile cele mai bune ? Avem containere de depozitare dar acestea nu sunt securizate (folosim doar lacate pentru inchiderea lor), nu avem paza pentru ele si nici camere de supraveghere in raza lor iar anul trecut au fost si sparte lacatele de 2 ori dar nu s-a luat nici o masura din partea conducerii.
Buna ziua,

Am cautat informatii legate de acest subiect insa nu sunt foarte lamurit in aceasta privinta.

Sunt casatorit insa de ceva vreme nu ne mai intelegem si as dori sa divortez insa avem si un copil minor (la gradinita). In cazul in care suntem amandoi de acord se poate face fara a mai merge la tribunal?

Va mai rog sa imi spuneti, pe scurt, pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a divorta, atat pe cale amiabila cat si la tribunal. Daca se poate si un cost estimativ pentru ambele cazuri.