Buna ziua,
As avea si eu o intrebare,sunt somera din luna Noiembrie 2014,am tot cautat loc de munca si nu am gasit pana la ora actuala,luna trecuta cand am fost sa vizez carnetul de somer mi s-a dat o repartitie ca muncitor necalificat,avand studii superioare,la momentul acela eu am intrebat ca daca nu sunt multumita de conditiile care mi se ofera ,pot refuza?si mi s-a raspuns ca nu va fi nici o problema ,somajul nu va fi intrerupt,am fost la societatea respectiva unde bineinteles ca nu am fost de acord cu conditiile drept pentru care mi s-a pus mentiunea pe repartitie de refuz.Cand am ajuns la somaj cu repartitia mi s-a spus ca pentru refuz mi se v-a intrerupe somajul.As vrea sa stiu daca este corecta decizia de a intrerupe somajul atata vreme cat eu nu sunt de acord cu conditiile care mi se ofera.
Va multumesc!
Buna ziua,as vrea sa stiu si eu daca se poate face un contract de vanzare-cumparare cu clauza,pe un apartament care este ipotecat de un contract de imprumut,se pot face acte preluand si datoriile apartamentului?