ni s.a dat de inteles ca toata aceasta tegiversare este pusa la cale de ambele parti...primaria sa arate ca a facut ceva, desi l.a lasat sa construiasca, iar propietarul sa continuie constructia, fara a mai plati amenda.
Buna seara! vin si eu cu o intrebare la situatia urmatoare. In urma cu 5 ani, dupa foarte mult timp petrecut in tribunale,s.a incheiat procesul de impartire al averii strabunicilor. Cei trei mostenitori, au primit fiecare o parte egala, insa in curtea parinteasca au ramas 2. Bunica mea a ramas in curte, avand acte, iar sora ei a vandut terenul si casa ce i reveneau. in urma vanzarii, tanarul care a cumparat, a daramat casa batraneasca, fara autorizatie, a scos stalpii-hotar dintre cele doua parti, a sapat fundatia gardului si s-a apucat de cel nou, intrand cu 50 de cm spre bunica mea. Am rezolvat problema gardului, insa el a continuat, incepand sa construiasca o casa. mentionez ca de la primarie, avea autorizatie de reparatie, refacere, casa fiind un monument istoric, dar si pt ca, latimea curtii, era de 6,60m.am depus plangere la primarie, insa constructia a continuat, ba chiar cu pasi repezi, construind perete calcan pe hotarul din partea cealalta, fara nicio semnatura, o casa cu parter si etaj. A schimbat pana la urma proiectul, facand mansarda. Intre peretele ridicat si gard, care este pe hotar, jumatate/jumatete, acum sunt 65 cm masurati, care vor scadea cand va tencuii si va izola.Primaria a dat o amenda pt nerespectarea planului, dar acum s-a inceput un alt proces care contesta amenda. In cazul acesta, ce este de facut? Multumesc anticipat! :(
buna ziua. Sunt studenta la o facultate de stat. Beneficiez de pensie de urmas, dupa tatal meu, cat timp continui studiile, pana la varsta de 25 de ani. intrebarea mea este: as putea lucra in acelasi timp cu forme legale la o firma privata? si daca da, in ce conditii? ( nu as vrea sa pierd nici pensia, dar am nevoie si de un venit suplimentar) Multumesc anticipat!
Buna seara,
Prin intermediul acestui forum, as dorii sa aflu si eu, daca este posibil, ca un fost angajat, cu norma intreaga, timp de 6 ani, poate beneficia de somaj, avand in vedere ca a demisionat de la locul respectiv de munca, iar acum este liber de contract, dar fara reusita in a se angaja din nou.
Multumesc anticipat! :(