avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate andreearu

Activitate andreearu

Răspuns la discuția Tip de contract pentru un teren
Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Parintii sotului meu detin un teren pe care este o casa veche care necesita renovare si cateva anexe din lemn. Eu si sotul am dorii sa trecem pe numele nostru, sau macar pe numele lui si am vrea sa stim ce fel de document trebuie sa intocmim? Practic parintii lui vor sa i-l cedeze, iar ca sa nu fie discutii pe viitor vrem sa avem la mana un document legal ca e proprietar el si nu mai sunt parintii lui. Va multumesc!
Va multumesc pentru raspunsuri. Ajutorul este prevazut in contract deoarece pentru prima nastere am luat, dar nu eram sigura pentru a doua nastere daca se acorda avand in vedere ca nu am mai lucrat din cauza ca sunt in concediu de crestere a primului copil
Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copil pana in decembrie 2014, iar in octombrie 2014 voi naste din nou. La primul copil firma la care lucrez mi-a oferit un salariu mediu pe unitate drept ajutor si as vrea sa stiu daca mi se mai acorda si la al doilea avand in vedere ca am contractul suspendat pentru concediu de crestere al primului copil. Contractul de munca este din mai 2010. Va multumesc!!