avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tip de contract pentru un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tip de contract pentru un teren

Buna ziua,
Parintii sotului meu detin un teren pe care este o casa veche care necesita renovare si cateva anexe din lemn. Eu si sotul am dorii sa trecem pe numele nostru, sau macar pe numele lui si am vrea sa stim ce fel de document trebuie sa intocmim? Practic parintii lui vor sa i-l cedeze, iar ca sa nu fie discutii pe viitor vrem sa avem la mana un document legal ca e proprietar el si nu mai sunt parintii lui. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreearu , utilizator 11:46, 18 Martie 2014
contract de donatie sau de vanzare-cumparare
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire teren in doua pentru construire casa pe locul unui grajd vechi! iMozzie iMozzie Buna ziua, Am in discutie urmatoarea chestiune daca ma poate ajuta cineva va rog. Eu si sotia mea ne dorim sa construim o casa pe terenul socrilor mei, ... (vezi toată discuția)
2 proprietari pe un act de vanzare cumparare doina33 doina33 Buna ziua.. Părinții mei intenționează să-mi faca acte de vanzare-cumpărare pe o bucata de pământ :justcuz:. Eu aș vrea ca și ... (vezi toată discuția)
Extras cf pentru un teren obtinut prin act de donatie Dana-Ralucaa Dana-Ralucaa Buna ziua! Detin un teren obtinut prin act de donatie de la bunicii mei. Terenul a fost achizitionat in urma cu multi ani si am doar un contract de ... (vezi toată discuția)