avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate flo_1982

Activitate flo_1982

Asta am vrut sa aud,va multumesc mult a iesit un pic soarele dintre nori si ptr mine!O zi frumoasa sa aveti!
Da Sunt cateva mesaje in care spune ca a luat bani de la mine si ca mi va da imd ce ii va avea!
Deci toate sms-urile nu au nici un efect?...:(
Buna ziua,nu prea stiu cum sa incep si cum sa ma exprim la o prostie pe care am facut-o acum ceva timp!Am imprumutat o persoana cu o suma frumusica de bani iar acum se face ca ploua si nu mai pot scoate banii de la ea!pot face ceva pe cale legala?mentionez ca am toate convorbirile telefonice legate de imprumut!Va multumesc!
Răspuns la discuția Custodie minor
Multumesc mult ptr raspuns!
el banuieste,mai multe nu cunosc,ea spune ca nu e adevarat,si vrea sa divorteze datorita batailor pe care le-a luat si le ia de la el!
Ei momentan stau in chirie,copilul are 3 anisori,ea doreste foarte mult divortul,el crede ca ea divorteza de el ptr ca are pe cineva si ca in timpul casatoriei ea a avut o relatie extra conjugala pe care,cica, el o poate demonstra si atunci dupa spusele lui,ea poate sa isi ia adio de la custodia copilului!Mama are servici!Si de aici frica de a divorta de el!
Deci,sotul femei,ia promis solemn ca va face tot posibilul sa ii ia copilul in instanta de divort desi ea doreste ca, copilul sa ramana la ea!Sotul a spus ca va demonstra in instanta ca mama e denaturata!
Discuție Custodie minor
Buna ziua,as vrea sa intreb daca o mama poate sa isi piarda copilul minor in varsta de 4 ani la divort,daca da care ar fi conditiile!Va Multumesc!