avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Buna ziua,as vrea sa intreb daca o mama poate sa isi piarda copilul minor in varsta de 4 ani la divort,daca da care ar fi conditiile!Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flo_1982 , utilizator 20:00, 28 Februarie 2014
Adica cum sa il piarda ? Descrieti dvs situatia si va spunem daca e cazul sa va ganditi ca mama il va.. pierde.
Autoritatea parinteasca se exercita in comun de ambii parinti, iar locuinta copilului va fi la unul din parinti.
Deci,sotul femei,ia promis solemn ca va face tot posibilul sa ii ia copilul in instanta de divort desi ea doreste ca, copilul sa ramana la ea!Sotul a spus ca va demonstra in instanta ca mama e denaturata!
E.. da. Va face tot posibilul, insa nu tine de el. Cum sa dovedeasca ca e mama denaturata daca nu e cazul de asa ceva ? Ce a facut mama copilului pt ca el sa incerce sa dovedeasca ca e denaturata ?
Ce varsta are copilul?
Mama are de lucru, are conditii bune de locuit pt copil?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Ei momentan stau in chirie,copilul are 3 anisori,ea doreste foarte mult divortul,el crede ca ea divorteza de el ptr ca are pe cineva si ca in timpul casatoriei ea a avut o relatie extra conjugala pe care,cica, el o poate demonstra si atunci dupa spusele lui,ea poate sa isi ia adio de la custodia copilului!Mama are servici!Si de aici frica de a divorta de el!
el banuieste,mai multe nu cunosc,ea spune ca nu e adevarat,si vrea sa divorteze datorita batailor pe care le-a luat si le ia de la el!

Alte discuții în legătură

Divort elli3sia elli3sia [quot] :oops:am un prieten care este in divort cu sotia de doi ani ,s-a tot amanat s-a prelungit ,acum baiatul are o alta relatie din care a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Divort aad21 aad21 Buna ziua, Am o prietena care doreste sa divorteze. Are 2 fetite mici de 5 si 9 ani. Are serviciu. Sta in casa sotului, care are salar mult mai mare. Nu se ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)