avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort



:oops:am un prieten care este in divort cu sotia de doi ani ,s-a tot amanat s-a prelungit ,acum baiatul are o alta relatie din care a rezultat un copil ,este posibil ca in acest proces sa fie el vinovat prin aparitia copilului,influenteaza cu ceva acest lucru ,mentionez copilul are 3 zile ,la introducerea actiunii acum 2 ani nu exista nici relatia .
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 14:09, 7 Decembrie 2012
Faptul ca sotul s-a implicat intr-o relatie extraconjugala din care de curand a rezultat un copil reprezinta un motiv intemeiat de divort putand fi constatata culpa acestuia in pronuntarea divortului daca se dovedeste infidelitatea sotului.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
ContSters82289, utilizator
daca divortul dureaza de 2ani omul trebuie sa stea singur inca 10 daca ea il mai prelungeste asa ?
cum se demonstreaza infidelitatea sotului cand el la momentul introducerii actiunii nu avea nici o relatie . nu mai locuiesc impreuna de un an si jumatate .
Fiecare este liber sa faca ce doreste cu viatza lui. Parasirea domiciliului conjugal iarasi e un motiv de divort si probeaza culpa. Nu cunosc motivele divortului si speta in sine dar am precizat ca in conditiile probarii infidelitatii la intrebarea dumneavoastra putem vorbi de culpa. Daca se doreste doar desfiintarea casatoriei nu imi explic de ce dureaza atat mai ales ca divortul se poate realiza si la notar. Probabil s-a solicitat si partajul !?
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Custodie minor flo_1982 flo_1982 Buna ziua,as vrea sa intreb daca o mama poate sa isi piarda copilul minor in varsta de 4 ani la divort,daca da care ar fi conditiile!Va Multumesc! (vezi toată discuția)
In tinpul divortului sperantagabi sperantagabi Daca in timpul derulari procesului de divort unul dindre soti paraseste caminul conjugal , iar cel parasit ramine in caminul conjugal , il afecteaza ia fata ... (vezi toată discuția)